Long blond animal bier, van uitvinder naar Barry Hay naar Bentleys collectibles


Tja jullie zullen het ongetwijfeld wel gezien hebben we verkopen bier. Geen gewoon bier maar Golden Earring bier. Toen we dit gingen verkopen kreeg ik een hoop vragen van vrienden en vaste klanten. Hoe dan? Het bier van de Golden Earring. 

Ok ik ga het een beetje proberen uit te leggen. Rob Groeneveld ( ondertussen wel een vriend van mij geworden) kwam een reclameplaat bij mij ophalen. Hij is namelijk eigenaar van het water merk Victoria. Het oudste bronwater van Nederland. 

Barry Hay en Rob Groeneveld
Victoria bronwater met Olivier B. Bommel

Hij kwam bij mij thuis en we raakte aan de praat. Het klikte. Hij vertelde mij dat hij uitvinder was. En liet mij vol trots zijn items zien. Wat leuk!!! En toen kwam het biertje wat hij bedacht heeft en waar hij licentiehouder van is. Eerst dacht ik grappig maar dacht er verder niet bij na. Rob ging weg en we besloten contact te houden. Na 2 uur op het terras gezeten te hebben begon het te knagen aan mij. Ik raasde maar door tegen mijn man ( die is dit wel gewend hoor van mij ondertussen) . Ik stuurde direct een bericht naar Rob. Mag ik het gaan verkopen? 

Rob was en is een erg vriendelijke man en zei direct ja ga het maar doen! Ok hoe doe je dat dan bier verkopen? Euhm weet ik veel. Ik doe maar wat. Maar dit biertje is te mooi om maar wat te doen. Dus hupsa aan de slag. Eerst maar eens laten proeven door de kroeg medewerkers en kenners. Het is een IPA biertje. En zij waren erg enthousiast. En ze vonden het blikje ook echt wel heel erg mooi. Ik kreeg eerlijke feedback! Ik heb mij verdiept in hoe het bier gebrouwen wordt en in de verschillende smaken in bierland.

 


Daarna website vullen. En daarop kunnen jullie ook lezen hoe het echt tot stand kwam met Barry Hay. Iedereen vraagt mij heb je Barry ook gesproken? Ik spreek Barry elke dag….. We hebben gesprekken over het weer, over het mooie eiland waar hij zit met een Bloody Mary in zijn hand ( zijn favoriete drankje) Ik vertel hem hoe ik hier op de bank zit met een kopje thee of met een beetje mazzel een wijntje of een limoncello. Natuurlijk spreek ik Barry Hay niet elke dag. En natuurlijk praten we niet over het weer of over onze favoriete drankjes. Nee waarom zouden we? We kunnen ook over Long blond animal bier praten toch? Rob spreek ik wel wekelijks. We zijn vrienden geworden. Rob lijkt een beetje op Olivier B. Bommel en ik ben Tom poes. Rob heeft vele ideeën en ik luister en snel ga ik op visite bij hem, niet op een tropisch eiland nee gewoon in Nederland. Rob en ik lijken een beetje op elkaar. We hebben iets in ons hoofd en zijn er dan vol van. We gaan het helemaal maken! En we dromen weg. Daarom wil ik deze blog ook opdragen aan mijn Olivier B. Bommel! Lieve Rob je bent in korte tijd een vriend geworden en ik, Tom Poes, vind het super leuk als je mij weer appt of belt. Rustig mensen ik hoor jullie denken maar Rob is al 74 jaar! Maar vriendschap kent geen leeftijd grenzen.

Long blond animal bierblikjes

Ondertussen stromen de bestellingen binnen. Men vind de smaak erg lekker en de blikjes erg mooi en kleurrijk. Ik ? Ik droom weg en ben super trots! Samen met Olivier B. Bommel. 

Proost Barry ! 

 

“I was an innocent by-stander

I was middle of the roadman for you

Then you took me for a ride, now baby

Showed me all the things you could do

I always listen to the good looking lady

A mistake I won't make no more

'Cause you might be a good looking lady”